Voordeelpas Chicago: korting op attracties

voordeelpas chicagoBen je van plan om veel bezienswaardigheden in Chicago te bezoeken? Dan loont het al snel om een voordeelpas Chicago te kopen. Met deze kortingskaarten bespaar je namelijk vele dollars bij de attracties in de Windy City.

Er zijn twee verschillende voordeelpassen, de Go Chicago All-Inclusive Pass en de Go Chicago Explorer Pass. Het verschil tussen de kaarten is de duur van de pas en het aantal bezienswaardigheden waarvoor je gratis toegang krijgt. In beide gevallen bepaal je zelf hoeveel attracties je bezoekt, maar bij de Explorer Pass is er wel een limiet aan verbonden.

Waarom een voordeelpas Chicago kopen?

Maar waarom zou je een voordeelpas voor Chicago moeten kopen? Heel simpel, omdat je met deze kaarten áltijd goedkoper uit bent dan als je een toegangsticket aan de kassa koopt. De belangrijkste overeenkomst tussen de verschillende passen is dat je, eenmaal in het bezit van een voordeelpas Chicago, je geen entreegeld meer hoeft te betalen aan de kassa van de attractie. Je betaalt dus vooraf een vaste prijs, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Wel zo duidelijk.

Verschil Go Chicago Cards

Het belangrijkste verschil tussen de Go Chicago All-Inclusive Pass en Go Chicago Explorer Pass is de opzet. Waar je bij de All-Inclusive Pass in 1, 2, 3 of 5 dagen net zoveel attracties kunt bezoeken als je wilt, daar kun je bij de Explorer Pass maximaal 3, 4 of 5 attracties binnen een periode van 30 dagen gratis bezoeken. De lijst met deelnemende attracties is bij beide passen vrijwel gelijk, ware het niet dat bij de All-Inclusive Pass het aanbod net iets groter is.

All-Inclusive Pass (tot 55% korting)

voordeelpas chicagoMet de Go Chicago All-Inclusive Pass (voorheen Go Chicago Card) kies je zelf hoeveel dagen je gebruik maakt van de kaart. Met de voordeelpas krijg je gratis toegang tot een onbeperkt aantal attracties.
Werkwijze: De Go Chicago All-Inclusive Pass koop je online. Bij de aanschaf dien je het aantal dagen te selecteren (1, 2, 3 of 5). De pas ontvang je vervolgens als PDF in je mail. Je kunt de pas uitprinten, maar je mag hem ook gewoon vanaf je telefoon tonen. De voordeelpas wordt geactiveerd vanaf het moment dat je de eerste attractie bezoekt. Je kunt net zoveel attracties bezoeken als je zelf wilt. Zonder daarvoor aan de kassa een ticket te kopen.
Attracties: Alle topattracties zijn in de pas inbegrepen. Van wolkenkrabbers tot begeleide tours met gids. Bekijk alle inbegrepen attracties.
Prijs: De prijs van de pas is afhankelijk van het aantal dagen dat je geselecteerd hebt. Je bespaart tot 55% in vergelijking met losse tickets aan de kassa.

Boek nu

Explorer Pass (tot 40% korting)

kortingskaart chicago attractiesDe Go Chicago Explorer Pass geeft je 30 dagen lang gratis toegang tot een aantal attracties naar keuze. Kies uit een pas voor 3, 4 of 5 attracties en betaal niets aan de kassa van de bezienswaardigheden.
Werkwijze: Ook de Explorer Pass koop je online. Bij de aanschaf van de pas dien je aan te geven hoeveel attracties je wilt bezoeken (3, 4 of 5). Nadat de betaling is voltooid ontvang je de pas digitaal in je mail. Die kun je uitprinten, maar je mag het ook vanaf je telefoon of tablet laten zien bij de attractie. De pas wordt geactiveerd op het moment dat je de eerste attractie bezoekt. Vanaf dat moment is de Go Chicago Explorer Pass 30 dagen geldig.
Attracties: Veel grote bezienswaardigheden zijn in de pas inbegrepen. Van wolkenkrabbers tot de Hop-on Hop-off bus. Bekijk alle inbegrepen attracties.
Prijs: De prijs van de kaart is afhankelijk van het aantal attracties dat je wilt bezoeken. Je bespaart tot 40% ten opzichte van toegangskaartjes aan de kassa.

Boek nu

Welke Chicago Pass is geschikt voor mij?

Leuk al die informatie, maar wanneer kan ik het beste de All-Inclusive Pass kopen en wanneer de Explorer Pass? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Wil je tijdens je verblijf in Chicago zo veel mogelijk attracties bezoeken, tegen een zo gunstig mogelijke prijs? Dan ben je voordeliger uit met de All-Inclusive Pass. Wil je slechts 3 tot 5 attracties bezoeken, dan kun je beter voor de Explorer Pass gaan.