Vliegtickets Chicago

vliegtickets chicagoVoordat je op zoek gaat naar vliegtickets Chicago is het goed om te weten dat Chicago twee internationale luchthavens heeft: O’Hare International Airport en Midway International Airport. Grote kans overigens dat vliegticketvergelijkers je vooral tickets tonen voor O’Hare (airportcode ORD). Dit vliegveld staat namelijk in de top 5 van drukste en grootste vliegvelden ter wereld.

Goedkope vliegtickets Chicago

Het voordeel van een belangrijke zakenstad als Chicago is dat het aanbod met vliegtickets Chicago groot is. De vele concurrentie zorgt voor scherpe prijzen. Zowel voor binnenlandse als continentale vluchten. Een mooie meevaller dus als je naar Chicago op vakantie wil! Vliegen naar Chicago kan rechtstreeks vanuit Amsterdam, maar ook vanuit grensluchthavens als Brussel en Düsseldorf. Als er geen goedkope vliegtickets Amsterdam-Chicago voor handen zijn, kun je dus ook een kijkje over de grens nemen. Of ga voor vliegtickets naar Chicago op zoek naar tickets met minimaal één extra tussenstop. Indirecte vluchten zijn over het algemeen net iets goedkoper dan directe vluchten. Dit kun je eenvoudig aangeven bij de zoekopdracht.

De beste reistijd voor Chicago is april tot en met oktober. Kun je tegen een stootje en vind je het niet erg om in het laagseizoen naar Chicago te gaan? In de koudere maanden stunten veel luchtvaartmaatschappijen met vliegtickets naar Chicago.

Boek hier je vliegtickets

Vliegen naar Chicago: stopover of enkele reis

Omdat O’Hare International Airport één van de belangrijkste vliegvelden van Amerika is, ligt een stopover in Chicago ook voor de hand. Wil je niet langere tijd naar deze mooie stad, maar wil je er wel in één of twee dagen een glimp van opvangen tijdens een korte stedentrip? Dan kun je een tussenstop in Chicago maken, om vanuit daar door te vliegen naar andere steden in de Verenigde Staten.

Wat ook een mogelijkheid is, is dat je de heenvlucht naar Chicago boekt, maar terugvliegt vanaf een andere stad. Deze optie is erg handig als je een rondreis vanuit Chicago wil maken. Andersom kan natuurlijk ook, met Chicago als uitpunt van je rondreis. Chicago is een ideale bestemming voor rondreizen door Amerika. Denk aan de Route 66 of The Great Lakes. Maar ook wereldsteden als New York, Boston, Toronto, Detroit en de prachtige watervallen van de Niagara Falls liggen niet heel ver van Chicago.

Tip!

Heb je al een vliegticket naar Chicago geboekt? Lees dan alvast meer over de transfers van en naar het vliegveld. Vanaf O’Hare International Airport en Midway International Airport kun je op verschillende manieren met het openbaar vervoer naar het centrum van Chicago. Een auto huren in Chicago is natuurlijk ook mogelijk.

vliegen naar chicago