Rondreis Chicago: de mooiste routes

Voor veel toeristen is een rondreis Chicago slechts onderdeel van een grotere Amerika vakantie. Door de uitstekende infrastructuur, zoals het uitgebreide spoorwegennet en de twee internationale luchthavens, wordt Chicago vaak als beginpunt van een reis door de Verenigde Staten gebruikt. Voor autorondreizen, maar ook voor camperreizen.

Ideeën voor fly & drive rondreis Chicago

Dat Chicago niet alleen nu door toeristen wordt gebruikt als begin van Amerika rondreizen, laat de historische Route 66 zien. De US66, zoals deze weg met een oorspronkelijke lengte van 3945 kilometer ook wel wordt afgekort, heeft namelijk Chicago als beginpunt. Hoewel de weg tegenwoordig voornamelijk nog door toeristen wordt bereden, was de route vroeger een belangrijke verbinding tussen Chicago en Los Angeles.

Chicago ligt aan de oever van het Michiganmeer. En laat dat meer nou net onderdeel zijn van de Great Lakes. De vijf grote meren op de grens van de Verenigde Staten en Canada zijn een goede reden voor een vakantie in Amerika. Met een huurauto of camper kun je hier zelf een prachtige autovakantie langs hotels of motels uitstippelen. Daarnaast worden ook veel complete rondreizen in dit gebied aangeboden door (Nederlandse) reisorganisaties.

Tip!

Naast de Route 66 en de Great Lakes liggen er ook heel veel leuke steden in de Verenigde Staten en Canada op rijafstand van Chicago. Wat te denken van Detroit, Toronto, Niagara Falls, Boston of New York? Er zijn tal van mogelijkheden voor fly en drive reizen of een rondreis Chicago, in combinatie met andere steden in Amerika. Bekijk alle opties bij de reisorganisaties.