Reisorganisaties Chicago

Er zijn veel reisorganisaties met reizen naar de Verenigde Staten. Aanbieders van reizen naar Chicago zijn er in Nederland en België een stuk minder. Hoewel veel luchtvaartmaatschappijen tot een overstap of tussenstop in de Windy City verplichten, zijn er weinig reisorganisaties die Chicago hebben opgenomen in hun aanbod. Terwijl de prachtige stad aan de voet van Lake Michigan dankzij de goede vliegverbindingen juist een uitstekende keuze is als start of einde van een Amerika rondreis. Je kunt je namelijk een aantal dagen uitstekend vermaken in Chicago.

Reizen naar Chicago

Omdat voor veel reizigers een Amerika vakantie niet ieder jaar op de agenda staat, ligt een Chicago stedentrip van een paar dagen niet voor de hand. Vaak wordt deze stad gecombineerd met een langere road trip. Of dat nou met een huurauto is of een camperreis door Amerika. Vanuit Chicago kan er uiteraard worden gekozen voor verschillende routes. Een veel gebruikte route door de reisorganisaties Chicago is de versie die je naar New York leidt. Eventueel via de Niagara Falls en Toronto in Canada of de omweg via Boston. Een andere populaire autovakantie vanuit Chicago is die naar de Great Lakes, eveneens op de grens met Canada.

Staat de Route 66 nog op je bucket list? Ook dan moet je in Chicago zijn. Het beginpunt van de Route 66 bevindt zich in hartje centrum. Er zijn een aantal reisorganisaties die een deel van deze 3945 kilometer lange legendarische autoweg in hun reisaanbod hebben opgenomen, maar je kunt ook in 18 dagen van Chicago naar het eindpunt in Los Angeles rijden.

Bekijk hieronder de Nederlandse reisorganisaties die Chicago aanbieden. Van reizen op maat en korte stedentrips als onderdeel van langere rondreizen tot camperreizen door de Verenigde Staten.

TUI

reisorganisaties chicago tui

Bij TUI boek je uiteenlopende reizen. Van Chicago stedentrips tot rondreizen.

Bekijk aanbod

AmerikaPLUS

reis chicago boeken

AmerikaPLUS is een specialist en heeft veel reizen in het noordoosten.

Bekijk aanbod

333Travel

333travel chicago

Bij 333TRAVEL kun je kiezen voor pakketreizen, maar ook voor reizen op maat.

Bekijk aanbod


Travelhome

travelhome chicago

Travelhome (van ANWB) is dé specialist op het gebied van reizen per camper in Amerika.

Bekijk aanbod

Amerika online

vakantie chicago amerika online

Aan de hand van bouwstenen kun je bij Amerika online reizen naar wens maken.

Bekijk aanbod

Kras

Kras biedt complete fly & drive rondreizen naar Chicago aan, inclusief huurauto.

Bekijk aanbod


FOX Verre Reizen

fox verre reizen chicago

FOX Verre Reizen van ANWB heeft rondreizen in Amerika, inclusief de Route 66.

Bekijk aanbod

WorldWide Campers

WorldWide Campers is een camper specialist, met camperhuur in Chicago.

Bekijk aanbod