Reisgidsen Chicago

Het is uiteraard mogelijk om alle pagina’s van deze website uit te printen. Dat zou een enorme eer zijn. Of blader ter plekke door de website. Tegenwoordig heb je op vrijwel iedere straathoek WiFi. Maar het is natuurlijk ook erg leuk om een old school reisgids van Chicago te kopen. Handig om ter plekke in je tas te hebben tijdens het sightseeing Chicago. Maar ook leuk om naderhand in je kast te hebben staan, zodat je bij het zien van de gids nog even over Chicago kan dromen. Voor het gemak hebben wij de beste reisgidsen Chicago voor je verzameld.

De beste reisgidsen Chicago

De voornaamste reden om een Chicago reisgids te kopen is natuurlijk voor de tips over de bezienswaardigheden in Chicago. Of voor uitstapjes en excursies. Hieronder hebben we de beste Chicago reisgidsen verzameld, die in Nederlandse (online) boekwinkels te koop zijn.

In onze ogen is de Lonely Planet van Chicago het meest compleet. In deze travel guide staan de hoogtepunten per wijk beschreven, inclusief kaartjes, handige vervoerstips en prijzen van attracties, maar de Engelstalige Chicago Lonely Planet heeft ook oog voor de beste restaurants. Verder lees je de beste tips hoe je je reisdagen kunt indelen als je 1, 2, 3 of meer dagen in de stad bent, zodat je het meeste uit je tijd haalt.

Ga jij een rondreis vanuit Chicago maken? Dan is het wellicht handiger om een reisgids over Amerika te kopen, inclusief een aantal pagina’s met de handigste tips over Chicago. In de webshop van reisboekhandel De Zwerver vind je het grootste aanbod.

Lonely Planet (tip)

reisgids chicago

Taal: Engels
Prijs: € 19,95

Meer info

Lonely Planet Pocket

beste reisgids chicago

Taal: Engels
Prijs: € 11,50

Meer info

Lonely Planet

lonely planet route 66

Taal: Engels
Prijs: € 11,50

Meer info


Lonely Planet

reisgidsen chicago usa

Taal: Engels
Prijs: € 24,95

Meer info

ANWB

reisgids anwb verenigde staten oost

Taal: Nederlands
Prijs: € 25,95

Meer info