Hop-on Hop-off Chicago bus

hop on hop off chicago busWil je alles van Chicago zien in korte tijd? Dan biedt de Hop-on Hop-off Chicago bus uitkomst. Vanaf de open dubbeldekker bussen heb je niet alleen het beste uitzicht over de stad, je wordt ook nog eens aan de voet van de bezienswaardigheden in Chicago afgezet. Daardoor is de sightseeing bustour een handige en vriendelijke optie om de stad te verkennen.

Er zijn meerdere aanbieders van toeristenbussen, maar de beste Hop-on Hop-off Chicago bustour is die van Big Bus Chicago. Met de herkenbare bus met open dak kom je op de mooiste locaties.

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets voor de Hop-on Hop-off bus in Chicago koop je het beste online. Tijdens de aanschaf van een ticket dien je allereerst aan te geven welke dag of dagen je gebruik maakt van de dubbeldekker bus. Vervolgens kun je kiezen uit Classic, Premium en Deluxe tickets. Afhankelijk van je gekozen ticket kun je 1 of 2 dagen onbeperkt gebruik maken van de Hop-on Hop-off bus Chicago.

Tickets

Hoe werkt de Hop-on Hop-off bus?

hop on hop off bus chicagoHet principe van de sightseeing tour in Chicago is hetzelfde als in alle andere steden in de wereld. Je koopt online een ticket en stapt vervolgens in en uit bij de aangegeven bushaltes. De bussen rijden langs vrijwel alle bezienswaardigheden in Chicago, maar het eerste opstappunt is voor iedereen dezelfde: aan de Chicago Riverwalk in hartje stad. Vanaf daar kun je gaan en staan bij alle 13 bushaltes.

De 13 haltes bevinden zich bij de belangrijkste hoogtepunten in Chicago, waaronder bij het Millennium Park, Chicago Theater, Willis Tower, Adler Planetarium, Navy Pier en de Magnificent Mile. Je kunt net zo lang bij een attractie blijven als je zelf wilt en bent vrij om de route in elke willekeurige volgorde af te leggen.

Tijdens de tour vertelt een gids alles over de omgeving. Aan de hand van een koptelefoon kun je in verschillende talen luisteren naar de tourguide. Tijdens de rondleiding kun je meteen de mooiste foto’s met de wereld delen, want er is gratis WiFi aanwezig in de bussen.

Meer info

Tip!

Ben je van plan om veel bezienswaardigheden te bezoeken in Chicago? Je kunt bij alle attracties een los ticket kopen, maar het is voordeliger om een voordeelpas aan te schaffen. Daarmee bespaar je tot 55% op de toegangsprijs aan de kassa bij meer dan 25 topattracties. Bekijk alle Chicago voordeelpassen.