Wat te doen in Chicago?

Het is een veelgestelde vraag, wat te doen in Chicago? In tegenstelling tot een aantal andere steden in Amerika zal niet iedereen bij Chicago direct een hoogtepunt kunnen noemen. Dat de stad een iconische skyline heeft is bekend, maar verder zullen veel mensen nog geen idee hebben wat ze kunnen doen in Chicago. De vraag is dan ook: wat zijn leuke bezienswaardigheden in Chicago?

Leuke dingen om te doen in Chicago

Chicago is na New York en Los Angeles de derde stad van de Verenigde Staten. Het is dan ook niet moeilijk om je hier langere tijd te vermaken. Denk alleen al aan haar ligging aan Lake Michigan. In de zomermaanden snellen veel Chicagonians naar de stadsstranden van Chicago. Maar de stad bezit ook enkele van de belangrijkste musea van Amerika. In combinatie met de groene parken, gewaagde architectuur, vele mogelijkheden om te shoppen en niet op de laatste plaats de gezellige restaurants, staat een vakantie naar Chicago garant voor een heerlijke tijd.

Omdat er heel veel leuke plekjes in Chicago zijn hebben we de activiteiten opgedeeld. Ben jij op zoek naar leuke musea in Chicago, ga je liever naar het strand of wil je een sportwedstrijd bezoeken? Lees hieronder meer over de hotspots en dingen om te doen in Chicago. Ben je slechts 48 uur in Chicago, lees dan snel onze tips voor 2 dagen in Chicago.