Chicago bezienswaardigheden

Aan Chicago bezienswaardigheden geen gebrek. Naast interessante musea, mooi aangelegde parken en natuurlijk de stranden van Lake Michigan, heeft Chicago nog een groot aanbod aan leuke attracties.

Als je de iconische skyline vanuit de verte ziet opdoemen, kun je er niet omheen: de Willis Tower (voorheen Sears Tower). Deze 442 meter hoge wolkenkrabber was lange tijd het hoogste gebouw ter wereld. Hoewel het deze titel inmiddels is kwijtgeraakt, is het nog wel het hoogste gebouw van Chicago. Het uitkijkpunt is dan ook een populaire attractie. Naast de Willis Tower heb je nog meer uitkijkpunten in Chicago. Zoals vanaf het 344 meter hoge John Hancock Center. Andere leuke bezienswaardigheden in Chicago zijn de Magnificent Mile, de Navy Pier, Lincoln Park Zoo en ook op en rond de Chicago River kun je je goed vermaken.

Meer Chicago bezienswaardigheden

Hieronder vind je meer informatie en tips over de belangrijke Chicago bezienswaardigheden. Uiteraard hebben we op VisitChicago.nl ook veel aandacht voor musea in Chicago, de leukste parken in Chicago en de populairste stranden in Chicago. Daarnaast kun je op verschillende plekken in Chicago fietsen huren en is het bezoeken van sportwedstrijden in Chicago een aanrader.

Tip!

Ben je van plan om veel Chicago bezienswaardigheden te bezoeken? Je kunt bij alle attracties een los ticket kopen, maar het is voordeliger om een voordeelpas voor Chicago aan te schaffen. Daarmee bespaar je tot 55% op de toegangsprijs aan de kassa bij meer dan 25 topattracties. Bekijk alle Chicago voordeelpassen.